Wie wil er nog een ei?

Uit de verte hadden we al wel naar de buren gezwaaid maar vanmorgen gingen we even op de koffie, haalden de post op en overhandigden wat kleine presentjes waaronder stroopwafels. Daar maken we de buurfamilie jaar na jaar blij mee. Ons uiteindelijke doel was de supermarkt. Morgen is het de dag van de Republiek en zijn de winkels gesloten. Dus deden we voor een paar dagen boodschappen. De paaseieren, nu voor de helft van de prijs, lieten we ongemoeid. Goed hè? Lees medeblogster Els en jullie zullen begrijpen waarom ik ze op de foto zette. Op de terugweg maakte is nog twee landschapfoto’s. De zon is teruggekeerd en in de tuin ligt nog werk op ons te wachten. Dusss.

9 gedachten over “Wie wil er nog een ei?

  1. Het is toch wel gek: na pasen hoef ik geen eitjes meer.Na kerst geen kransjes. Hoewel het gewoon chocola is. Na Sinterklaas geen pepernoten meer, terwijl ik er voor Sinterklaas aan verslaafd ben.

  2. Hoi Emie, Wat lekker dat de zon weer terug is. Hier nog knudde. Dat wil niet zeggen de bewolking maar dat er geen regen van betekenis uitvalt. Wel steeds wat miezerig dus doe ik niet veel in de tuin. En paaseitjes heb ik hier niet gezien vanmorgen bij de LIDL. Kocht repen. Dat weer wel. Met groeten Ton

    • Chocola bij de thee, Ton. Eenmaal in huis valt het snoepen niet meer te stoppen. Jammer dat jullie geen regen van betekenis hebben, de droge grond kan wel wat gebruiken. En toch zag ik ook overstromingen in de straten in Spanje.

      • Klopt. Die overstromingen waren in Valencia en Murcia. Kijk, zo veel hoef ik nou ook weer niet. Niet ineens in ieder geval. 300 Mm in een maand is goed te doen.

  3. Ook hier in Frankrijk van die grote overdadige paaseieren. Ze zullen nu ook wel voor een mager prijsje in de supermarkten te koop staan. Wij hebben aan een zakje eitjes een een gekregen ei meer dan genoeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.