Jassen en jurken

We zaten in Papendrecht, niet in Parijs, mochten jullie dat denken. Toevallig was ik deze week zowel met zoon als met dochter een dag op stap. Fleur en ik hadden kleding nodig. Voor onszelf en zij ook voor haar dochters. Ik slaagde voor een fijn tussendoor jasje en een paar basisshirts. Zij kwam met en meisjesjack en twee kinderjurkjes thuis. Aan onderwerpen om te bij te praten zitten we nooit verlegen, dus het werd een gezellige dag. Bij haar thuis was ik oefenpubliek voor de spreekbeurt van Isabel. Volgende week gaat zij haar klasgenoten haarfijn uit de doeken doen hoe erg het is dat de oceanen vol plastic soep zijn. Van mij kreeg ze alvast een acht voor haar presentatie.

8 gedachten over “Jassen en jurken

  1. Leuk om te kunnen luisteren naar je kleindochter. Je verhaal brengt me terug bij het Papendrechtse Veer waar ik als kind vaak ben overgevaren. Niet voor Papendrecht, maar op weg naar familie in Sliedrecht. Met de fiets natuurlijk. Nooit meer aan gedacht

    • Grappig hè Bertie, hoe je geheugen dan werkt: ineens heb je weer beelden van vroeger voor ogen. Ik ben verder onbekend in die omgeving, dus of we dichtbij het Veer waren kan ik je niet zeggen.

  2. Wat grappig, die presentatie van je kleinkind! Mijn oudste kleinzoon (7) heeft vandaag zijn allereerste spreekbeurt (met powerpointpresentatie!!) gehouden, over de Belgische Ardennen.

    • Ze leren al vroeg hun gedachten goed te verwoorden en ook onze kleindochter van acht doet het met een powerpointpresentatie op het grote smartboard. Ja, Henny, we zijn trotse oma’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.