Brief aan mezelf

IMG_20190318_112004

Bedenk dat je tachtig bent en schrijf vanuit dat standpunt een brief aan je huidige zelf. Welke adviezen stop je daar in? Een interessant thema dat ik hier bij haar las. Natuurlijk stelde ik me dezelfde vraag en schrok om te beginnen al van het feit dat die tachtigjarige niet eens zó ver weg is. Tegen mijn huidige ik zeg ik dan: besteed nu meer aandacht aan dat enigszins onwillige lijf van je. Doe oefeningen, hou jezelf fit en heb wat meer zelfsdiscipline op dat punt. Bij yoga viel me vanmorgen deze spreuk op. Dat kan geen toeval zijn. Het wandelen wordt uitgebreid en de yogamat vaker uitgerold.

6 gedachten over “Brief aan mezelf

  1. Tja, die discipline is nu eenmaal een lastig dingetje. Er zijn zoveel leuke dingen te doen en dan MOET je van jezelf gaan wandelen of zo terwijl het akelig pestweer is. Dan is een lekker boek op de bank toch …… Het enige dat er op zit is óf een hond nemen óf zorgen dat je met iemand anders kunt wandelen en/of fietsen. Ik zie hier heel wat alleengaanden samen dit soort dingen voor de fitheid doen en dat is natuurlijk veel leuker dan alleen. Je sleurt elkaar mee als het ware 🙂 Nou, ik heb momenteel Lola én een wandelende echtgenoot én allerlei natuurgebieden vlakbij, maar ik zorg wel dat ik dit soort dingen goed onthou voor later. Leuk onderwerp trouwens. Ik ga er eens flink over nadenken.

    • Gelukkig heb ik een man die mij reuze stimuleert en ook vaak meewandelt. Alleen niet in deze periode van het jaar (hij helpt mensen bij belastingaangiften). Een hond zit er niet in voor ons, dus heus Wieneke ik moet het van mijn discipline hebben. En het mooie weer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.