Kapitein Haddock

dsc_0020-001

Aan de Kantoorgracht, of beter gezegd IN de Kantoorgracht, ligt een aantal woonboten. Die zorgen voor wat kleur. Deze voordeur is beschilderd met een stripfiguur en ik moest de wijnboer vragen wélk stripfiguur. Zelf heb ik nog nooit een stripboek gelezen, niet om dóór  te komen. Het is geloof ik meer een mannending dat lezen van stripverhalen?

dsc_0016-001

Maar goed, het gaat me om kleur. Het kan nog blauwer want deze woonboot mag er ook wezen. Hij kwam al eens eerder langs op mijn blog (klik)  Ik kikker wel op van dit blauw. En dat rode brievenbusje doet me extra veel plezier.

11 gedachten over “Kapitein Haddock

  1. Had die Haddock het niet steeds over bommen en granaten? 🙂 Als kind was ik van Suske en Wiske, maar dat was het dan wel. Ooit kreeg ik een jaarabonnement op Donald Duck, maar toen mij moeder vroeg of ik het nog een keertje wilde hebben voor mijn verjaardag, zei ik nee.

  2. Ooit vond ik Asterix nog wel leuk… al die woordgrapjes. Maar ik heb niks met plaatjes, dus moest het ook inderdaad van de tekst hebben.
    Jan Jans en de kinderen, dat is dan weer een categorie op zichzelf: elke keer eentje, mooi gedoseerd dus, ik vond het enig. Tenminste, de originele. Nu het maken is overgenomen door een groep anderen vind ik er niks meer aan.

  3. Sommige stripboeken zijn ook leuk voor dames. Neem bijvoorbeeld Jan, Jans en de kinderen. Enig! Asterix heeft ook heel leuke strips en Donald Duck. En in de jaren 60 hadden we Sjors en Sjimmie. Die zullen nu wel zijn afgekeurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.