Nooit meer kamperen

dsc_0014

De opgeruimde kelderberging had nog één slag te gaan. De doos met kampeerspullen stond onaangeroerd. We gaan nooit meer gaan kamperen. Zeker niet meer op de manier zoals we dat jarenlang hebben gedaan. Dat was in een eenvoudige tent met een nog eenvoudiger keukenuitrusting. Dus kon de thermosfles met koffiefilter, een pannenset en een butagas éénpitter weg. Ik moest lachen om mijn eigen zorgzaamheid destijds. In een klein plat koffertje, dat ook diende als een soort knietafeltje om mijn vakantiedagboekjes te schrijven, vond ik onder meer de checklist, een opvouwbare barbecue, hand-en theedoek, pleisters, luchtbedreparatiemateriaal, een handig boekje en een herinnering aan de laatste camping. Het moet in 2003 geweest zijn. Google translate bestond nog niet, we gingen nooit op zoek naar een internetpunt maar vonden wel een huis in de heuvels bij Gubbio. De rest is geschiedenis. dsc_0018

dsc_0015

17 gedachten over “Nooit meer kamperen

  1. Kamperen deden wij nooit in tenten, want ik had dat nog wel willen proberen, maar echtgenoot zette altijd hakken in het zand. Hij zegt dat hij uit zijn militaire diensttijd nog een te groot trauma heeft …. maar we hebben wel een paar maal een caravan gehuurd om op de bonnefooi mee rond te trekken in Engeland, Duitsland en Denemarken. Paar dagen hier en dan weer verder naar daar. Geen voortenten, vonden we lastig. Wel altijd erg goede campings gezocht en gevonden. Het had zeker wel wat, maar we hebben nooit een eigen caravan gekocht. Vliegreizen en dan ter plekke een auto huren vonden we toch te leuk.

  2. Geen kamperen voor ons. Wel soms een huis huren en daarvoor bestaat ook bij ons nog een checklist, extra spulletjes en zo. 😂 kunnen geloof ook wel opgeruimd want nu huren we alles inclusief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.