Roken in Reinier

P1240263

Dit is de centrale hal van het Reinier de Graaf Gasthuis. De ambiance doet denken aan een vliegveld; groot, licht, winkels, restaurant en incheckzuilen. Het ziet er  aangenaam uit maar niemand komt hier voor zijn lol. Ik ook niet, al draai ik even door een medische molen. Deze realiteit kan ik hier niet voortdurend onbenoemd laten maar is verder niet interessant.

P1240264

P1240265

P1240266

De manier waarop moderne ziekenhuizen tegenwoordig met rokers omgaan heeft mijn absolute instemming. Er is een van matglas voorziene abri met zijn rug naar de ingang van het ziekenhuis. Bezoekers worden nu niet meer geconfronteerd met rokers en de bijbehorende overlast.  Goed geregeld. Enne…maken jullie je geen zorgen over mijn gezondheid, dat doe ik zelf ook niet.

7 gedachten over “Roken in Reinier

  1. Ik vond het altijd maar een raar gezicht, dat bij de hoofdingang van het ziekenhuis altijd patiënten in badjassen én een infuusstandaard stonden of zaten (rolstoel) te roken. Toen kwam er een abri, die is weg en nu is zelfs de helft van het parkeerterrein al rookvrij. Ik vind het prima ontwikkelingen. Een ziekenhuis én tabak horen nu eenmaal niet samen.

  2. Dat rook-gedoe vind ik niet interessant. Wel dat er geen ” reden ” is om je ongerust te maken , doen wij het ook niet . 👍🍀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.