Regelmiepen

DSC_0007

Onze dochter en ik zijn beiden planners. Dat gaat behoorlijk ver. We liepen vanmorgen samen in Delft, deden boodschappen maar bespraken tegelijkertijd alles rondom de viering van het Sinterklaasfeest. Niet alleen wat cadeautjes betreft maar ook wat eten we die avond en wie zorgt voor wat.

DSC_0023

Daarna kwamen de afspraken rondom Kerstmis aan de beurt, gevolgd door die van oudejaarsavond en tenslotte de verjaardag van haar vader, mijn wijnboer.

DSC_0031

Deze foto’s maakte ik gisteren al omdat ik wist daar vandaag geen geduld voor te hebben. Maar de planning tot 5 januari is gemaakt, laat dát maar aan ons over.

13 gedachten over “Regelmiepen

  1. Bij mij wisselt het nogal. Soms alles onder controle en bedacht en ook vaak op papier. Als ik het druk heb. Maar als dat niet zo is… dan alles op het nippertje. Regelen kan ik trouwens wel hoor.

    • Moeder van drie, (oppas)oma van vier en juf van nog veel meer, Bertie. Een hoop geregel, dus. Maar ik ben vrijwel nooit van het nippertje, daar word ik onrustig van. Alleen het inpakken van mijn koffer is vaak laatste moment werk.

  2. Niks mis mee. Een aantal zaken kun je heel goed tevoren plannen, maar er moet ook wat ruimte zijn voor ad hoc dingetjes. Ik ben d’r van, hoor. Dat paniekerige laatste moment gedoe vind ik vreselijk irritant.

  3. Prima hoor. Ons nichtje is ook zo. Zij regelde tot in de puntjes de oplevering van hun nieuwe huis. Menig manager kan daar wat van leren. Ben ook al aan het regelen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.