Clusteren

DSC_0010

In tegenstelling tot de weersverwachting begint de dag droog. Dus draven we al vroeg samen over het erf. Ik ben van de bladeropruimingsdienst, de wijnboer voert af. Er staan weer twee manden voor hem klaar. Die planten gaan de volle grond nog in.

DSC_0011

Dit groepje maak ik schoon en ruimen we op. Onderstaand gedoetje wordt definitief geruimd en dus gaat naar de container.

DSC_0012

DSC_0014

Al eerder won ik zaad uit de Afrikaantjes. Deze mogen tot de laatste dag staan, dan frommel ik ze in de aarde en zien we volgend jaar wel weer. Maar wat zullen we hier nou eens mee?

DSC_0007

12 gedachten over “Clusteren

  1. Ik vind het altijd wel wat hebben om de tuinspullen schoon te maken en allerlei dingen op te ruimen en weg te doen voor de winter begint. Het geeft weer overzicht en eigenlijk ook wel een voldaan gevoel. Maar hier moet de echte bladval nog beginnen. Het verbaast me eigenlijk na al die droogte, maar het is wel zo.

    • Of ik maak de buurvrouw blij met die viooltjes of ik zet ze inderdaad in de volle grond, Marthy. Wij proberen de afronding hier in één week te doen dus het tempo ligt hoog maar het gaat zeker lukken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.