Alles vieren

P1240093

Gistermiddag heb ik een pompoencheesetaart staan bakken. Het smaakte prima, onze gasten vonden hem heerlijk en ik ook. Hij vormde het slotstuk van de pranzo ter gelegenheid van het achtjarig bestaan van onze wandelclub, die meerdere keren per jaar in een eetclub verandert. We begonnen met drie gerechtjes waarin zalm het hoofdingrediënt vormde en vervolgden met ravioli met paddestoelen. Een etentje waar ik, als gastvrouw, alleen maar werkfoto’s van maakte. Deze schaal met groenten schoof ik zo de oven in. Onder het motto ‘je moet alles vieren’ haden we een genoegelijke maaltijd met elkaar. Zonder foto’s.P1240094

8 gedachten over “Alles vieren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.