Naar het ronde archief

DSC_0031

Hoe doen andere bloggers dat toch, denk ik regelmatig. Een foto-archief goed ordenen en beheren, is een vak apart. Ik loop er geregeld in vast. Zo vind het het aardig om inzoomfoto’s te maken, maar ik plaats ze zelden omdat ze geen verhaal vertellen.

DSC_0154

Ik ben maar weer eens hevig aan het opschonen. Vrijwel alle landschapfoto’s kunnen weg. Die waar mensen op staan natuurlijk niet. Die gaan in een apart mapje. Elke dag een uurtje ruimen, dat zou het beste zijn. Maar er zijn zoveel andere leuke en noodzakelijke dingen te doen. Waar heb ik mijn opruimdiscipline ook al weer gelaten?

DSC_0016

17 gedachten over “Naar het ronde archief

  1. Ik bewaar al mijn foto’s, niet de slechte natuurlijk, die gaan direct weg. Ieder jaar gaat alles wat ik gemaakt heb naar een harde schijf en als ik terug wil grijpen sluit ik mijn harde schijf aan op de laptop. Het is gek, ik heb een slecht geheugen maar niet wat betreft mijn foto’s. Ik heb meestal heel snel gevonden wat ik zoek.

  2. ja, die opruimrondes zijn soms gewoon noodzaak. Omdat er bij ons renovatiewerkzaamheden op plan staan ben ik ook maar begonnen met opruimen, maar meer met weggooien. Nog 1 commode en kast te gaan en veel ging er in het ronde archief maar heel veel meer is er verbrand (oude administratie). Ik wil later andere niet opzadelen met mijn bende

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.