Restaurant Zeetoren en een echte strandtent waren gesloten, een ander nét iets te ver weg. Zo kwam het dat we in een voor de gelegenheid verkeerd restaurant terecht kwamen. Zachte pingelmuziek, dikke tapijten, klassiek gedekte tafels waarvan er slechts één bezet was. ‘Neemt u even plaats in de lounge dan maken we een tafel voor u in orde’. Op de kaart de keuze van aan de lijn gevangen kabeljauw. En met de hand gepakte sint jacobschelpen. Klap op de vuurpijl was de ingevlogen ananas. De wijnboer in zijn korte broek, mijn zus en ik met verwaaide strandhoofden, we kregen de slappe lach en maakten flauwe grappen. Mijn zus zat onder de kop van een zelf geschoten hert, het terras was handgeveegd en de bediening klassiek doch humorloos opgeleid. De zalm die we er aten was overigens zalig. De titel van dit blog verwijst naar hoe we aangekondigd werden richting de keuken.
😄
Haha, leuk om mee te maken. Ze zullen wel niet veel passanten krijgen, alleen maar vaste gasten.
dit is een verhaal wat jullie nog jaaren en jaaren zullen vertellen en zal zorgen dat jullie de slappe lach zullen hebben
Zo precies zal het gaan, Cisca. Wat een pret.
Ik doe een gok . Jullie waren in het ” Jagershuis ” …😊
Ha, ha, ha. Je bent er vaste klant, Ria? Ik wilde de naam niet noemen maar je hebt natuurlijk wel gelijk!
Ja, dit kan komisch uitpakken. Maar dat de zalm lekker was is dan toch weer een meevaller.
We aten er echt uitstekend, Marthy in die zin waren we blij verrast.
Was de rekening ook om te lachen?
Mijn zus trakteerde dus ja wij konden wel lachen, Marja
Oh heeerlijk verhaal. Om lang te herinneren.
Het ging allemaal zo stijfjes dus het werkte steeds meer op onze lachspieren, Els
Binnengewaaide / binnengewandelde passanten ???
Vrolijke groet,
Hongerig naar binnengewaaid Rob en daar kon met maar moeilijk mee omgaan.
O heerlijk! Wat zullen jullie een lol gehad hebben!
Tranen met tuiten op het laatst, Jeanne.