Vuurwerk

P1230537

De eerste acht jaar van mijn leven, woonde ik op Scheveningen. In de zomervakantie mochten we soms naar het vuurwerk. Eerst een paar uur naar bed en dan aan de hand van mijn ouders in het donker naar de boulevard. Sprookjesachtig voor een kind. Op het balkon van het Kurhaus stonden vaak mooi geklede mensen ook te genieten. Nóóit gedacht dat ik er jaren later zelf in avondkleding tijdens een groot feest zou staan kijken. Dat kleine meisje en die vrouw van toen, liggen al weer lang achter me. Maar het zijn heerlijke onuitwisbare herinneringen.

Voor info over het vuurwerkfestival 2018 klik hier.

8 gedachten over “Vuurwerk

  1. Tijdens het zomerseizoen werd (waarschijnlijk nog steeds) er in Noordwijk één avond in de week ook vuurwerk afgeschoten op het strand. Spannend was dat in de ogen van een kind.

  2. Vertel eens iets meer over dat grote feest in avondkleding? Tijdens het werkzame leven van Rob mochten wij een keer, na eerst een bezoek aan het casino en een heerlijk diner, ook nog slapen in het Kurhaus. De hotelkamer had meer weg van een appartementje. We bestelden de volgende ochtend ook nog een ontbijtje op bed. Dit werd daadwerkelijk aan het voeteneinde geserveerd……..!!! Geweldige herinnering……! Hartelijke groet, Riny en Rob

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.