Vierdaagse

DSC_0029

Toen ik een tijd geleden bij de cementfabriek in Gubbio stond en daar dit straatnaambord zag, wist ik natuurlijk dat ik er vandaag iets mee zou doen. Want ze lopen er weer hoor, al die wandelaars gaan feestelijk of strompelend over de Via Gladiola in Nijmegen. De spelling is wat vernederlandst maar we doen niet moeilijk.

P1230565

Deze gladiolen staan in een bloemperk in onze Delftse straat. Dus ook verleden week wist ik dat ik die foto vandaag zou gebruiken. Met felicitaties voor Rick de onvermoeibare, Ton met zijn waterpistool en Henk met zijn peloton. En al die anderen die het weer flikken. Petje af.

16 gedachten over “Vierdaagse

  1. Hoi Emie, Lees vandaag pas je blog. Leuk mezelf, Rick en Henk tegen te komen in je dagelijks verhaal en dan die Delftse galdiolen. Helemaal leuk. Inmiddels in Heiloo aangekomen genieten we nog van de mooie dagen en zeggen dank aan de lijven die een top prestatie hebben geleverd. Met groeten Ton

  2. ’t Is een heerlijk sfeertje op de Via Gladiola en in de dorpen/stadjes waar ze verder doorheen wandelen. Ik ken ook een paar van die noeste wandelaars en heb er diep respect voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.