Air B&B

P1230487

Op de onmogelijkste plekken schieten soms stokrozen uit de grond. Met de ondergaande zon levert het voor mij een onweerstaanbaar plaatje op. Als de natuur zich vrij in de stad beweegt, ben ik dik tevreden.

P1230494

De natuur een handje helpen, kan ook in de stad. Juist in de stad. Ik las dat bijen huisdieren aan het worden zijn nu zoveel mensen zich inzetten om deze uiterst nuttige dieren voor uitsterven te behoeden. De bijenhotels schieten uit de grond. En ik zag ook de eerst airbee&bee. Dat insecten niet meer gezien worden als lastige zoemers die je weg moet jagen of erger nog, dood moet meppen, begint terrein te winnen. Heel fijn.

P1230495

8 gedachten over “Air B&B

  1. Alle aandacht die men aan bijen, maar ook aan andere insecten, geeft juich ik van harte toe. Wij hebben een klein insectenhotel in de tuin. Die dingen kosten niet veel in een tuincentrum of uit een webshop en vragen ook maar weinig plaats. Eigenlijk zou iedereen zo’n ding moeten aanschaffen of eventueel zelf maken. Er staan filmpjes op YouTube.

  2. Hee ik had gereageerd, want ik vind het ook superleuk bedacht. Maar mijn reactie staat er niet. Had het ook niet gecheckt.Het lijkt wel vaker te gebeuren dat het met de telefoon niet lukt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.