Parasoloverschot

DSC_0010

Tussen twee parasols door piepen een paar huizen in Fano op. We zitten op het terras  van Café Centrale. Het begint een goede gewoonte te worden om tenminste één dag in de week Gubbio te verruilen voor wat anders. En omdat we geen wandelaars (meer) zijn, bezoeken we dan een stad. Fano levert een feest van herkenning, we komen er geregeld. We eten vis, kopen een ijsje en kijken mensen. We slenteren door de hoofdstraat en langs de boulevard. Niets bijzonders maar reuze ontspannend. Pas in september als de zon minder kracht heeft, willen wij nog wel eens op een strandbedje terecht komen. Ik hoop dat niet iedereen zo lang wacht.

DSC_0021

8 gedachten over “Parasoloverschot

 1. Sinds een maand of zo volg ik je leuke blog. En, zo grappig, vandaag ben je in Fano, een plaats waar ik vorig jaar een paar keer was. Slechts 1 keer in het centrum, de rest van de keren in het ziekenhuis omdat onze zoon een ongeluk kreeg 15 km verderop.

  Nog toevalliger: we lunchten op het terras vóór Café Centrale, op een soort van verhoging op het plein. De opmaak van de borden was modern, ik had op een rechthoekig bord drie verschillende kunstwerkjes liggen. de binnenkant van Café Centrale was overigens licht en modern, alsof je in een ijssalon stond. Erg lekker gegeten. Leuke plaats!

  • Welkom op mijn blog Marion. Hoop dat je zoon goed is opgeknapt, de zorg in Italiaanse ziekenhuizen is heel goed maar het gaat er allemaal wel wat anders aan toe dan in NL.

 2. Zonder parasol maar met zon lig ik nu in mijn eigen tuin.

  Een goede vriend vertelde mij gisteren over zijn reis naar Italië.

  Het is goed toeven in Italië.
  Maar ik geniet voorlopig van mijn eigen tuin. De druiven groeien een klein beetje, ondanks alle droogte.

  Zonnige groet,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.