Schaduwrijk

DSC_0018-001

Het is een nathals, die kiwiplant. Vorig jaar had ie het moeilijk maar dit jaar was er regenwater in overvloed.  Het blad is mooi fris en de eerste bloemen hangen al aan de pergola.

DSC_0017-001

En wat te vinden van de kleur van zijn uitlopers? Vrolijke plant hoor.

DSC_0020-001

Dan hier het totaalplaatje. Alle onkruid in deze hoek is zorgvuldig weggeplukt. Dat blijft een dingetje. We vorderen langzaam maar gestaag en zijn blij met elke op de natuur heroverde meter. We schatten nog zeker een week werk te hebben aan de jacht op het onkruid. En dan gaan we eens uitgebreid achterover leunen. Denk ik.

DSC_0003-001

17 gedachten over “Schaduwrijk

  1. Tja, het is altijd wat als je een tijdje niet in en aan en rond je huis geweest bent. Maar het resultaat maakt je dan steeds weer heel tevreden. Herkenbaar en het staat mij volgende week weer te wachten ….

    • Achterstanden inlopen en daarna is het een kwestie van de boel bijhouden. Je hebt helemaal gelijk Marc de tevredenheid ligt óók voor het oprapen. Veel plezier vanaf volgende week!

  2. sukses met de kiwi, bij ons is het “vrouywtje”bijna doosgevroren dus dit en ws volgend jaar niks. Gelukkig doet de rest van het frut het wel goed, denk ik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.