Dit wil ik niet

P1230040

Precies op de dag dat ik, op mijn yogales na, geen andere mensen zie, krijg ik de opdracht een portretfoto te maken. Mag ook een zelfportret zijn. Vreselijk. Ik wil helemaal niet op de foto. Maar het leuke van de foto7daagse is natuurlijk het feit dat je creativiteit aanboort. Dus aan de gang met zelfontspanner. En bij een spiegel. Van het resultaat werd ik niet vrolijk. Er belde een pakjesbezorger aan maar toen had ik mijn camera niet in de buurt. Terwijl die man nou juist een leuke kop had. Nee, deze opdracht is niet echt aan mij besteed vandaag.

P1230038

P1230035

15 gedachten over “Dit wil ik niet

  1. Ik begrijp je helemaal. Ik sta nooit mooi op foto’s en als het dan echt moet trek ik zo’n krampachtig gezicht dat het helemaal niets is. Maar je hebt er wel een olijke serie van gemaakt.

  2. Ooit lang geleden heb ik eens een tijdje gelezen op een weblog van een beetje wereldvreemde dame van een jaar of dertig. Zij had korte verhaaltjes, die ik toen wel leuk vond, maar altijd deed ze er een spiegelfoto bij en hield dan voor haar gezicht een tekening van een gezicht. Dus als ze verbaasd was ergens over dan had die tekening een verbaasd gezicht. Of ze hield er een voorwerp zo voor, dat je alleen haar haar zag. Maar nooit heb ik haar gezicht gezien. Daar doet mij dit aan denken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.