Kijk nou!

DSC_0014-001

Mijn tactiek is over het algemeen dat ik begin met wat het dichtst bij huis is en waar ik me, tijdens het naar buitenkijken, aan stoor. Het kruidenhoekje dus. De oregano, onmisbaar in de Italiaanse keuken, zit vol met afgevallen blad maar is snel leeggeplukt. Ach kijk. de thijm en peterselie hebben de winter overleefd. Hieronder de salie. O, jee.

DSC_0012

DSC_0013-001

Maar onmiskenbaar zie ik de eerste vier harige blaadjes heel voorzichtig opdoemen. De plant heeft een fikse opdonder gehad, maar gaat zich vast herstellen.  De wijnboer sjouwt de tuinmeubels weer naar buiten en aan het eind van een ochtend tuinieren…

DSC_0016-001

12 gedachten over “Kijk nou!

  1. Het weer wat Marc beschrijft hebben wij ook. Dat was dus weer de hele dag binnen zitten terwijl ik liever op zulke leuke stoeltjes buiten in het zonnetje had gezeten.

  2. Het lekkere buitenleven !!!! Dan is werken geen echt “werken” meer maar eerder aangenaam bezig zijn met een mooi en goed resultaat. Ik benijd jullie want hier in Z-FR regent het nog steeds veel en blijft het koud – alhoewel – de voorspelling van het weerbericht en de autochtonen zeggen dat het volgende week beter wordt. Afwachten dus maar ….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.