Koppen naar de zon

DSC_0059

Na het uitladen van de auto en een rondje over het terrein, gingen we maar eens even van de zon genieten. Opruimen en inruimen kan altijd nog. We hoorden de koekoek en ik zag twee fotogenieke anemonen. De wijnboer controleerde de gastank op inhoud en stelde vast dat ie leeg is. Dus ging ’s avonds de haard aan en nestelden we ons dicht bij het vuur. Het huis is klam en kil na een uiterst natte periode.   DSC_0002

Dit was het uitzicht vanmorgen vanuit het slaapkamerraam. Ondanks de miezerregen worden we hier toch heel blij van. Het is prima weer om alle meegenomen goederen op te ruimen en met poetsdoeken en stofzuigers aan de gang te gaan. Morgen wordt het gas geleverd.

 

8 gedachten over “Koppen naar de zon

  1. Een koud en klammig huis na een langere periode – dat hoort er nu éénmaal bij. Maar als de zon wil schijnen alles opengooien en de warmte komt dan wel binnen en de vochtige geur gaat dan buiten. Een aangename periode toegewenst.

  2. Wat een uitzicht..lekker dicht bij elkaar kruipen.
    En echte anemoontjes… mijn lievelingsbloemen. Kreeg ik als 4 jarige in het ziekenhuis van mijn moeder. ..en heimwee dat ik had….maar die anemonen blijven mijn favoriet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.