Onderweg

DSC_0036

Hoewel we er maar één keer per jaar overnachten, staan we toch als vaste klant geregistreerd bij hotel Europa. We krijgen daarom korting en er is altijd wel plek in het weekend. Het ligt even ten zuiden van Milaan en vanmorgen reden we na een uitstekende nachtrust rond half negen weg.

DSC_0037

Hier zijn we in de buurt van Parma waar we de auto weer volgooiden met bezine en onszelf met koffie. Ontbeten hadden we al in het hotel maar ik kon niet nalaten toch even de toonbank te fotograferen met de broodjes Parmaham.

DSC_0039

Rond een uur of twee reden we de berg op nadat we eerst nog even in Gubbio boodschappen deden. En kijk eens wie (klik) er het eerste uitstapte!

DSC_0053.JPG

 

18 gedachten over “Onderweg

  1. Goed aangekomen is half gewonnen (of zoiets) zo’n reis maken is toch steeds wat spannend en steeds blij bij aankomst zonder ongelukken. Hopelijk hebben jullie beter weer dan hier in Z-Fr want nog nooit zo’n nat voorjaar meegemaakt. Maar als de zon schijnt is het direct aangenaam warm.

    • Helaas lijkt het weer momeneel hier een beetje op dat van Z-Fr. Weekend prachtig maar nu weer miezer en lagere temperaturen. We kunnen aan ons klamme en kille huis wel merken dat het ook hier een heel nat voorjaar is geweest, Marc.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.