Op weg

DSC_0050

Op een transparante banier kijkt het Meisje met de parel ons na. Ik laat op deze heerlijke voorjaarsdag wat Delftse opnamen zien. Omdat het hier zo mooi is en we op het punt staan onze Nederlandse leven weer te verruilen voor het Italiaanse. Enige weemoedigheid is me dus niet vreemd. Waarover moet ik binnenkort bloggen als we zoveel minder prikkels hebben in de heuvels van Umbrië? Als er tuinwerk op ons wacht en ons leven een heel ander ritme vertoont? Ga ik dan ieder grassprietje met mijn makrolens vastleggen. Juichen bij elke bloem? Ik denk het wel. Jullie gaan het beleven.

P1220955-001

DSC_0060

DSC_0059

9 gedachten over “Op weg

  1. Als je gaat juichen bij elke bloem, Emie, valt alles vanzelf op z’n plek! Goede reis gewenst en we blijven graag op de hoogte.

  2. Kom-kom-kom,. niet zo decadent, Emie. Menigeen is jaloers op jullie. Doe mij daarginds maar wat fijne recepten van die menu’s die jullie er in de buitenlucht eten. Vandaag hier voor het eerst buiten gegeten. En ons in Italië gevoeld. Vanaf 26 juli zijn we een week op Sardinië!. Ik zal vanuit het vliegtuig naar je zwaaien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.