Tienerjaren

DSC_0001

Het is dat ik niet zo’n riante zolderkamer had, anders had het zo maar een jeugdfoto van me kunnen zijn. Helemaal idolaat was ik van de Beatles en mijn kamertje, dat ik deelde met een zusje, hing dan ook vol met posters. De foto komt uit dit boek.

DSC_0008

Ik was tussen de tien en twintig in de jaren zestig. Die begonnen voor mij dus ongeveer zo. Zelfs de rolschaatsen deelde ik met mijn zus.DSC_0006

 

En eindigen twistend. Wat kon ik dat goed. Op verzoek van mijn opa en oma gaf ik een korte demonstratie. Zij wilden die moderniteit wel eens met eigen ogen zien.  Raar vonden ze het wel maar gunden ons die lol. Dat was tamelijk vooruitstrevend van ze.

DSC_0004

23 gedachten over “Tienerjaren

  1. Ja, .. je was of voor de Beatles of voor de Rollingstones! Het was onmogelijk om fan te zijn van allebei. Ik was(en ben nog steeds) voor ………………de Beatles (niettegenstaande de Rollingstones het wel langer volgehouden hebben)

    • The Beatles hebben ook meer muzikale wonderen verricht als The Stones, Marc. Ik was destijds trouwens ook fan van Cliff en niet van Elvis. Ook bij hen was je niet van beiden fan.

    • Ik kijk graag naar pubers en herinner me mijn eigen tijd ook nog levendig Rob. Jij hebt dagelijks met ze te maken en ze mogen zich in hun handen wrijven met een docent zoals jij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.