7 gedachten over “Gedoe met wordpress

 1. Toevallig las ik juist vandaag een Amerikaans artikel waarin Blogger en WordPress met elkaar vergeleken werden. Nou, er bleef weinig over van Blogger, we moesten allemaal aan WordPress…..

  • Ben ook best tevreden over WP hoor Marthy. Maar als ik iets bijzonders wil doen, zoals een serie blogs vooruit plaatsen én daar vervolgens zelf een fout in maak, tja dan wordt het weer terugdraaien wel even een probleempje…

   • WP is best pittig, maar als je de moeite neemt om je er in te verdiepen dan werkt het perfect. Het vervelende is dat er in de software zomaar verbeteringen worden aangebracht, op zich prima, maar dat je daar via email niet van op de hoogte gesteld wordt. En ja, dan moet je het zelf maar uitzoeken hoe je het voor elkaar krijgt om het zo te krijgen hoe je het wilt hebben.

    Emie: Dat uitzoeken is me gelukt Paul. Soms moet ik er eerst even afstand van nemen en uiteindelijk krijg ik het zoals ik het wil. En als ik er echt helemaal niet meer uitkom vertrouw ik op mijn Herberg-hulplijn.

 2. Oh… ik lag vanmorgen om 7 uur al in de clinch met WordPress. Geen idee waarom mijn bericht nog niet was gepubliceerd. GMpmphrrrrrrr&*%$ (vertaling niet geschikt voor jeugdige kijkers)

  • Ha, ja, hoe herkenbaar. Ik heb de berichten wel weer weg kunnen halen maar krijg ze maar niet vooruit geprogrammeerd. Om grbr# te voorkomen laat ik de zaak even rusten. Misschien krijg ik straks een helder moment hoe het wel moet, Els.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.