Opsomming

P1220798

Als ik me vanavond in mijn bedje afvraag waar ik met genoegen aan terug denk vandaag dan is dat de lunch met vriendinnen. Er kwamen emotionele kwesties aan bod en het is goed deze te delen en om te luisteren naar elkaar. Oplossingen zijn er niet altijd maar warmte en steun volop. Het was een dag waarin de schilder zijn klus afrondde en ik een skeeler naast me zag rijden.

P1220803

P1220806

P1220807

Ik zag de zon weerspiegeld in een flatgebouw aan de overkant. Waarop ik me naar de achterkant van de kamer spoedde en daar de zon rood aan de hemel zag staan. Een prachtdag dus.

9 gedachten over “Opsomming

 1. Vrouwen hebben gewoon vrouwen nodig, Emie. Ik merk het meteen aan vrouwen als ze geen vriendinnen (of vrouwelijke familieleden) hebben met wie ze goed kunnen praten. Daar kan geen ene man tegenop.
  PS: Ik wou dat ik ook in mijn bedje de dingen van de dag kon overdenken, maar dan ben ik al weg 🙂

  • Joh, wat goed dat jij dat merkt als een vrouw geen vrouwelijk klankbord heeft. Ik heb dat nooit door. En wat dat bedje betreft: even op de rand blijven zitten misschien? Of val je meteen om Wieneke?

   • *kijkt bescheiden en plukt pluisje van mouw*
    Ja, het is gewoon een gave, he?
    Ik val meteen om. Vooral als ik eerst een stukje lees in het boek over Michelle Obama. Jemig wat is dat slaapverwekkend!

    Emie: ik zou wel wat van jouw gave willen hebben Wieneke. Het duurt lang voor ik in slaap val en ook weer lang voor ik wakker word. Ach ja, ik heb weer andere gaven, hè.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.