Lukt het mij wel?

DSC_0021

Reuze grappig en absurd. Want lezers willen daar helemaal niet mee stoppen. Ik ben ook aanbeland in zo’n periode dat ik het ene boek na het andere verslind. Na de serie van Elena Ferrante las ik nog een boek van een Italiaanse auteur; ‘de acht bergen’ van Paolo Cognetti.  Een zelfde thema namelijk een bijzondere vriendschap tussen twee jonge mensen met totaal verschillende achtergronden. Ook al zo de moeite waard. Nu probeer ik een kleine leespauze in te lassen. Echt. Want er wachten nog opruimklussen.

DSC_0022

Van Cisca uit Servië kreeg ik weer bericht, dat ik heb geplaatst onder haar button in de zwarte balk. Hebben júllie in elk geval wat extra’s te lezen. En als je hier op klikt, kom je bij Ciao Tutti de boekbespreking en een interview tegen met Paolo Cognetti.

14 gedachten over “Lukt het mij wel?

    • Ik vond ze prachtig, de wijnboer ook, Dorien. Maar wij zijn natuurlijk wel bevooroordeeld en bekend met het Italiaanse leven. Gewoon met deel 1 beginnen en ze niet alle drie (of vier) tegelijk kopen.

  1. Dat is weer een heel andere wereld, daar in Servië. Ik hoop dat de nattigheid niet erger wordt. Lezen die ik nog steeds veel. In ieder geval voor het slapen gaan, beter dan TV kijken.

    • Ja, dat leven in Servië is compleet anders, Els. Jammer dat Cisca geen blog schrijft want ik vind haar wetenswaardigheden wel de moeite van het vertellen waard. Vandaar dat we het zo hebben opgelost.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.