‘k Zou zo graag een ketting rijgen

DSC_0004

Gelukkig hebben we drie kleindochters die het vast leuk vinden om samen met deze oma een ketting te rijgen. Want ik lijk dan wel stoer met wegdoen van spullen, er doemen telkens nieuwe mogelijkheden op tot hergebruik. Enfn, ik vond nog een aardig doosje in de vorm van een ladenkastje. Daarin zitten nu alle kralen die ik tegenkwam bij mijn opruimronde. Het staat inmiddels in de speelgoedkast waar de meisjes, zodra ze hier zijn, onmiddellijk op af gaan. De licht- en donkerblauwe kralen komen van een armband en ketting die mijn eerste vriendje voor me maakte. Dat is vijftig jaar geleden. Oma bewaart de dingen wel héél erg lang.

DSC_0006

Advertenties

9 thoughts on “‘k Zou zo graag een ketting rijgen

  1. Pingback: Sportief | Wonen in Caldese (Italië)

  2. Ook míjn eerste vriendje maakte zo’n kralenketting voor me, in dezelfde kleuren. Ook dat is vijftig jaar geleden. Hij is nog steeds mijn vriendje. Hij is mijn man. De vader van mijn kinderen. De opa van onze kleinkinderen.

  3. Nee, niet weg doen hoor, die mooie kralen. Inderdaad leuk voor de kleindochters. Ik heb ook nog van die houten kralen als op jouw foto en die bewaar ik inderdaad voor Saar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.