Uitlaatapp en lijstenmaker

DSC_0007DSC_0009

Als de hond even rust wil om iets noodzakelijks te doen, haalt de baas vaak even het mobieltje te voorschijn. In wachtkamers heeft ook iedereen zijn mobieltje in de hand. Ik geloof dat ik de enige ben die dan nog wel eens een tijdschrift pakt. Toen ik dat onlangs bij de huisarts deed, las ik een artikel over het maken van lijstjes. Het tijdschrift was uit 2007 dus voelde ik me niet eens bezwaard dit overzicht uit te scheuren om het hier te tonen. Dat ik er met mijn smartphone een foto van had kunnen maken, kwam even niet in me op. Mijn leven hangt aan elkaar van lijstjes. En ik ben blij met mijn mobieltje, al ben ik daar minder dan gemiddeld mee bezig. Met afvinken des te meer.

DSC_0011

Advertenties

14 thoughts on “Uitlaatapp en lijstenmaker

  1. Lijstjes is my middle name. Ik heb op het bureaublad van mijn computer o.a. een TO DO lijstje. Dat afvinken gaat dan door het bepaalde item te deleten. Je ziet lange lijsten korter worden en dat is dus heeeeeeel fijn. Maar er wordt hier ook nog heel veel gewoon met de pen opgeschreven. Het geeft mij vooral een bepaalde rust die overzichtelijkheid, maar dat geldt vast niet voor iedereen.

  2. Mijn leven hangt aan elkaar van lijstjes, ik zou niet zonder kunnen. De man begint het ook aardig te leren. Als hij iets zegt roep ik tegenwoordig direct dat hij het op moet schrijven en verdraaid, dat werkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.