Mijn storm is bijna gaan liggen

DSC_0021

Terwijl de storm om het huis raast, raas ik dóór het huis. Daar hebben we de krantenbak. Ook wel lectuurmand genaamd. Een plek waar nogal eens wat in verdwijnt zonder directe noodzaak tot diepgravend opruimgedoe. Kom ik een paar oude Seasons tegen. Ik besluit ze naast mijn bed te leggen, iedere avond nog een exemplaar door te bladeren om ze daarna door te geven aan een andere liefhebber. Maar ze zijn veel te inspirerend om oppervlakkig in te bladeren. Ik kom leuke logeeradressen in Zuid Italië tegen, waar we wat aan kunnen hebben. Mijn opruimvlaag kalmeert een beetje maar dat sta ik niet toe. Ik hoor mijn keukenlades roepen.

DSC_0020

DSC_0031

10 gedachten over “Mijn storm is bijna gaan liggen

  1. Ik zocht altijd bij mijn moeder eens in de zoveel tijd de krantenbak uit met de uitpuilende bladen. Wat een zooitje altijd.
    De Seasons staan zulke mooie foto’s in, dat je bijna achterover slaat wel. Een wegdromertje van jewelste dat blad.

  2. Ook wij raasden door ons huis. En ik mocht ook niet van mezelf lekker knutselen, maar moest stoffen en zuigen. Dat komt vaak voor in een nieuw jaar. Wordt helaas soms nogal sleets….

  3. Ohohoh ik voel met je mee. Heb wel twintig jaar gangen of meer onder de bank in mijn zomerhuis. Dit jaar had ik goede voornemens ze moesten weg, ermee naar buiten.Maarrrrr aan het end van het seizoen zijn ze toch weer onder de bank beland, te leuk om weg te doen. Niks Marie Kondo.
    Geniet van jouw seasons en mocht je nog wat oude willen lezen. Ik heb ze.

    • Ha, ha, wat grappig Elna; twintig jaargangen! Zo’n grote bank heb ik niet, gelukkig. Soms kan ik toch wel rigoreus ruimen hoor. Dit stapeltje van mij gaat echt niet meer de lectuurmand in. Dus als je belangstelling hebt…

  4. Ja, dat herken ik wel. Dan zie je iets leuks in zo’n tijdschrift en dan ga je al plannen maken. Heerlijk vind ik dat en ik moet zelfs bekennen dat ik er op dit moment ook mee bezig ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.