Gered

DSC_0073

Besmeurd hing dit feestjurkje afgelopen week over een vuilniscontainer. Toen de zon nog scheen, zette ik haar (want een jurk noem je geen hem, toch?) op de foto. Er gingen twee regendagen overheen en het zag er steeds triester uit. Vóór de container door een grote grijpgrage hijskraan geleegd zou worden en het jurkje voor altijd zou verdwijnen in de kolkende massa vuilnis, besloot ik tot een reddingsactie. Ik waste het en zag dat er desondanks viltstift vlekken op bleven zitten. Hier en daar waren de naden kapot maar ook daar heb ik wat aan gedaan. Twee verkleedgrage kleindochters gaan hier vast nog plezier aan beleven. Tenzij zich alsnog een Delfts meisje bij me meldt die haar feestjurk mist.

DSC_0002

12 gedachten over “Gered

  1. Hallo Wonen in Caldese,
    Via Sjoerd – waar jij een mooie foto van een trafohuisje hebt achtergelaten – kom ik even op je blog neuzen. Je hebt een prinsessenjurk van de dood gered en gelijk heb je!
    Mooie kopfoto staat er op je blog.
    Groetjes Kakel

  2. Die vlekken kun je wel wegkrijgen met wat spiritus op een wattenstokje en dan naspoelen. Maar misschien zijn ze nu al niet meer zichtbaar? Lief jurkje, je vraagt je af waarom dat daar lag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.