Trendsetter. Of niet.

DSC_0010

DSC_0009

Wat deze twee foto’s met elkaar te maken hebben?

DSC_0003

Dit. Het kussen kocht ik vorige week van resterend verjaardagsgeld. De bloemen kreeg ik van vrienden. Hoe donkerder het buiten wordt, des te meer behoefte aan kleur binnenshuis. Het kussen zou ik vorig jaar nog lelijk hebben gevonden, nu vind ik het ineens mooi.  Herkennen jullie dat? Dat je smaak verandert en dat je wel degelijk beïnvloed wordt door woontijdschriften en mode? Terwijl je denkt een volstrekt eigen koers te varen.  Ik beweeg dus wel degelijk mee op de modieuze golven al is het op zeer bescheiden schaal en zonder er veel geld aan te spenderen.

12 gedachten over “Trendsetter. Of niet.

  1. Gisteren kwam ik in een soort oppimp-programma terecht op een commerciële zender. Ze deden een huiskamer samen met de bewoners, die moesten ook klussen. Ik bleef gefascineerd kijken alhoewel ik nooit naar dit soort tv kijk. Het was een flinke huiskamer, heel steriel maar wel netjes ingericht. Het moest knus worden en gezellig. Toen ze de kleuren gingen kiezen kreeg ik zowat hoofdpijn, maar het resultaat was echt ongelooflijk mooi geworden. Wat knap als je dat kunt, dat restylen en make-overen. Ik zou er niks van bakken, dát weet ik dan weer wel.

    • Ik kijk juist graag naar dit soort tv, Wieneke. Het is een afwijking hoor maar als ik een huis binnenkom dat onpersoonlijk of liefdeloos is ingericht, ga ik het in gedachten altijd metamorfoseren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.