Twintig tassen, schoon schip

DSC_0012-001

Een zwart leren rugtas, omdat ik van vriendinnen hoorde dat het zo handig is. Twee avondtasjes uit de tijd dat we nog op chique feesten kwamen. Een rode tas uit Rome. Een bruine van een graaitafel op de markt in Gubbio. Een zelden gebruikte blauw-witte dure leren handtas van Zumpolle uit Den Haag. Klein rond tasje dat niet van mijn schouder is geweest tijdens onze reis door Colombia. Nog een buideltasje waaruit desondanks in Rotterdam mijn volle portemonnee gerold is. Vier handtassen die niet op de foto staan want voortdurend in gebruik. En middenin wat rommeltjes zoals kam, spiegel, handschoenen, pennen en snoepjes die ik vond op de diverse bodems. Ik hoop wat mensen blij te maken die graag bij een kringloop winkelen.

15 gedachten over “Twintig tassen, schoon schip

    • Daar heb ik ook geen last van, Inge. De gemiddelde prijs van mijn tassen ligt op ongeveer dertig euro en ik kick totaal niet op merken. Ook juweliers etalages loop ik ongeïnteresseerd voorbij.

  1. Heerlijk, echt een vrouwending. Maar het ruimt lekker op, Emie. En ik begrijp je heel goed, sinds ik terug ben in het Nederlandse huis ben ik in mijn hoofd een hele lijst aan het maken van allerlei spullen die naar de kringloop kunnen. Nu nog even de tijd vinden om alles in de bus te gooien en er heen te rijden.

      • Twee, een duur envelopje voor rouw en trouw en een handige schoudertas voor alledag. Ik had een geweldig fijn rugzakje maar dat ging kaduuk en ik zoek nog iets in die richting maar tot nog toe is dat niet gelukt. En dan heb ik natuurlijk een stoffen boodschappentasje en twee plastic kratten 🙂

        Emie: Goed hoor, maar jij bent dan ook van het ontspullen, Wieneke. Ik doe er een poging toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.