Valse romantiek

DSC_0045

Toen de zon doorbrak was dat een mooi moment voor mijn bruggenloop. En laat ik nou net het geluk hebben dat zowel de Plantagebrug als de Koepoortbrug open gingen. Van beide bruggen maakte ik foto’s. De Koepoort houden jullie tegoed.  Kijk, daar komt de Vanitas (klik).

DSC_0047

DSC_0052

Meer dan zestig meter lang en sinds 2011 in bezit van Vof. de Vries. Wie technische details wil weten die klikt maar. Ik vond de hele voorgeschiedenis en meer op internet.

DSC_0053

Maar ook deze mevrouw moest even op de foto. Als je het bouwterrein vlak naast haar even wegdenkt, zit ze toch behoorlijk romantisch aan de waterkant te lezen. Met bungelende benen én een prachtig uitzicht.

DSC_0057

DSC_0049

Vreemd hè, dat ik dan teleurgesteld ben, als blijkt dat ze een smartphone vast houdt.

9 gedachten over “Valse romantiek

  1. Prachtig, die binnenvaartschepen. Toevallig liep ik vanmorgen te wandelen met iemand die op zo’n binnenvaartschip was geboren en ze wist er veel over te vertellen.

      • Als wij weg zijn, dagje weg of een paar uurtjes fietsen, nam ik vroeger altijd mijn boek mee. Tegenwoordig staat mijn boek altijd ook op mijn telefoon. Dus ik neem geen boek meer mee in mijn tas of fietsentas, als we ergens een half uurtjes gaan zitten lezen, open ik gewoon mijn telefoon en ga verder waar ik thuis gebleven was. Dus écht, het kan ook zomaar wél goed zijn met een Iphone.

        Emie: Je hebt me overtuigd, Marion. Goed idee trouwens. Het was meer dat ik aanvankelijk uitging van een boek en dat kwam vooral door de manier waarop ze het vasthield.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.