Perikelen

P1220659

In tien jaar tijd krijgen we onze vijfde tandarts. Althans als we blijven op het  praktijkadres waar we nu zijn ingeschreven. Dus gaan we op zoek naar iemand die wat honkvaster is. Het bevolkingsonderzoek naar darmkanker vraagt om wat handelingen die ik vanmorgen afhandelde. En waar ik hier verder niet op in zal gaan. Ik meldde me aan voor een proefles yoga want ben erg stram en stijf. De lift in ons deel van het complex is buiten werking en ik klom 81 treden naar onze woonetage.  Ik ben wel erg met mijn lijf bezig op deze manier. Toen liep ik langs dit vrolijke terras op het Doelenplein. Wees blij, staat er op de muur. Dat ben ik ook. Zeker als alle acties die ik vandaag startte over een tijd hun vruchten zullen afwerpen.

10 gedachten over “Perikelen

  1. Een zelfde soort verhaal hier. Manlief ging naar de dokter om nu eindelijk een in het ziekenhuis dat probleempje met zijn pols te kunnen laten onderzoeken. Ik zag de reumatoloog vandaag en afgelopen vrijdag maakte ik een afspraak voor een bezoek aan de borstenbus. Lang leve de 60 plussers.

  2. Ik zou zeggen: kom naar onze praktijk, die bestaat komende maand 31 jaar 🙂
    Bij mijn zwager werd vorig jaar bloed in de ontlasting ontdekt bij het bevolkingsonderzoek. Na heel wat chemo en bestralingen is hij nu ‘schoon’. We durven niet te denken aan wat er uiteindelijk zou zijn gebeurd als hij niet had meegedaan aan het onderzoek …..

    • Brrr…dat laatste is natuurlijk het horror senario waar ik liever niet aan denk. Maar wel goed om aan het bevolkingsonderzoek mee te doen. Fijn te lezen dat je zwager nu weer schoon is, Inge. En wat het eerste betreft; na 31 jaar komt misschien ook voor jullie op niet al te lange termijn wel de opvolging in zicht (jullie zonen?)

    • Die jonge tandarts die voorlopig van plan is om zijn praktijk voort te zetten, is nog niet zo makkelijk te vinden, Jeanne. Maar tevreden ben ik wel hoor, ik deed nog heel veel meer vandaag.

    • Het is zeer geschikt voor studenten; mensen die toch Delft op termijn weer verlaten. Maar voor ons, die wellicht steeds vaker van de tandartsdienst gebruik moeten maken, is het waardeloos Els.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.