Van brug tot brugloop

 

DSC_0054

Omdat het gevaar aanwezig is om meer te zitten dan goed voor me is, heb ik een nieuw regiem. Ik schop mezelf als ik op een dag te weinig beweging dreig te hebben, naar buiten. Een verplicht wandelingetje. De hond uitlaten maar dan zonder hond. Zoiets.  Ons huis staat precies tussen twee bruggen in. Als ik nou eens twee keer per dag een rondje maak via de Plantagebrug naar de overkant en over de Koepoortburg weer terug, loop ik 2500 stappen per keer. Saai, telkens hetzelfde rondje? De seizoenen zorgen wel voor de veranderingen, dat zal ik jullie het komende half jaar laten zien. Je mag me er aan houden.

DSC_0063

 

10 gedachten over “Van brug tot brugloop

  1. Ooit hadden wij een stappenteller. We ontdekten dat het gezond aantal stappen (ik weet niet meer hoeveel) voor ons neerkwam op anderhalf uur lopen. Voor ons, hier, is dat geen straf. Heerlijk, meteen vanuit ons huis de natuur in. Je bent welkom, Emie!

    • Kom ik lopend naar je toe Henny, ben ik meteen voor een half jaar klaar. Nee gekkigheid, dagelijks bewegen is erg belangrijk al is de natuur hier niet zo onder handbereik als bij jullie. Bofferds.

  2. Succes! Hier thuis (3 verdiepingen) loop ik gemiddeld zo’n 10.000 stappen per dag. Dat wordt keurig voor me bijgehouden door mijn fitbit ‘horloge’. In Oostenrijk loop ik binnenshuis stukken minder, maar daar haal ik meestal mijn stappen door het vele wandelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.