Gevonden voorwerp

P1220615-001

Misschien heeft ze haar pasfoto’s uit haar tas gehaald en nog een keer bekeken terwijl ze haar appel at. Moest ze die foto’s inleveren bij de Universiteit voor haar collegekaart. Is ze afgeleid geweest omdat er ineens wat medestudenten langs kwamen die haar vroegen om koffie te gaan drinken. Waarop ze natuurlijk direct ‘ja’ antwoordde want ze kent eigenlijk nog niemand in Urbino en wil graag vrienden maken. En toen haar mapje met foto’s heeft laten liggen. Feit is dat ik ze vond terwijl ik wachtte op de anderen die een ijsje haalden. Ik heb het mapje zorgvuldig teruggelegd in de hoop dat ze na een half uur besefte waar ze het had laten liggen. De ijsjes waren tegen die tijd op en wij op de terugweg naar Gubbio.

P1220617

7 gedachten over “Gevonden voorwerp

  1. Ach gossie, ja dat is heel vervelend voor degene die iets kwijt is. Zo heb ik eens een sleutelbos op straat gevonden en die meteen maar even naar het politiebureau in mijn toenmalige dorp gebracht. Let wel dat was in een tijd dat er nog overal politiebureaus waren en ook dat ze nog bemand waren hahahaha….zeg maar in de middeleeuwen. Terwijl ik met de dienstdoende diender sta te praten komt de meneer die de bos verloren is binnengewandeld. Ik moest en zou hem mijn naam en adres geven en dezelfde middag kwam een bloemist een bos prachtige bloemen brengen. Helemaal niet nodig natuurlijk, maar die meneer was zo verschrikkelijk dankbaar.

    • Toch leuk van die meneer, Wieneke. Welk mens denkt er tegenwoordig nou nog aan om gevonden voorwerpen naar een politiebureau te brengen? Zelfs hier niet terwijl we ons toch deels nog in de middeleeuwen wanen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.