De hele wereld

DSC_0027

Het viel nog niet eens mee om vanmorgen in Delden een plek te vinden voor een goede kop koffie. Het was er behoorlijk uitgestorven maar uiteindelijk kwamen we natuurlijk toch op een terras terecht. We verlegden evenwel de koers naar Markelo waar het bepaald niet uitgestorven was vanwege een dorpsfeest. Er vond een optocht plaats met als thema de verschillende landen. We hebben ons ogen uitgekeken en het viel me niet mee een selectie van de foto’s te maken.  Hier vijf uit honderdvijftig.DSC_0082DSC_0088DSC_0127DSC_0134DSC_0144

We zien hier Zuid Afrika, Australie en Nieuw Zeeland (it is just an interpertation, zeiden de Aussies in onze familie toen er wel erg voor de handliggende beelden voorbij kwamen) Pirates of the Caribbean, Canada en Rusland. Er was enorm veel werk van gemaakt, we zaten heerlijk in de zon en hebben ondergaan hoe een Twents feestje er uit kan zien.

4 gedachten over “De hele wereld

  1. Die dorpsfeesten zijn vaak enorm leuk. Wij hebben in ons vlekje eens in de vijf jaar een dorpsfeest en ik val altijd weer om van verbazing hoe leuk bijvoorbeeld de optochten worden gemaakt. Deze is ook bijzonder, zeg. Leuk om even mee te pakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.