Nichtenbank

DSC_0013

Er was mijn beide oma’s veel aan gelegen om, ook nadat hun kinderen het huis uit waren, gezellige familie bijeenkomsten te organiseren. Misschien is dat ook de oorzaak van het feit dat ik met heel veel neven en nichten nog steeds goed contact heb. Er is in onze jeugd een solide basis gelegd. Daar hebben mijn ouders uiteraard ook veel aan bijgedragen. Vandaag was het de dag van de jaarlijkse ontmoeting met mijn nicht Margriet, die in de zomermaanden ook in Italië woont. We kennen elkaar dus ons hele leven en als je ons vroeger zou hebben gezegd dat we ooit Italiaanse ‘buren’ zouden zijn, hadden we net zo gelachen als nu hier op ons bankje.

10 gedachten over “Nichtenbank

  1. Vrolijke meisjes, ik ben d’r van, hoor 🙂
    Deze week belde mij een volle nicht, die ik zeker al twee jaar niet had gesproken. Zij wilde wat informatie over iets en was daartoe naar mij gestuurd door mijn zus. Binnen anderhalve minuut lagen nicht en ik alweer in een deuk. Familie is toch iets raars.

    • Zo had ik er nog niet naar gekeken, Bertie. Grappig, ik probeer een Nederlandse omschrijving voor matchen te vinden maar het Engels is zo kernachtig dat me dat niet in één, twee woorden lukt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.