Bologna

IMG_20170628_115122

Eindelijk lossen we onze belofte in om Bologna eens wat uitgebreider te bezoeken. In 2003 stapten we hier van de autotrein in de auto en gingen op zoek naar ons Italiaanse droomhuis. Dat we dat gevonden hebben, is inmiddels wel duidelijk. Maar nooit keerden we terug naar de stad met de oudste universiteit ter wereld. Een stad die onvergelijkbaar is met wat we eerder al hebben gezien in Italië. We zijn op doorreis en beseffen nu pas dat we hier minstens drie nachten hadden boeken. Enfin, het is niet anders. We proeven de sfeer, verlustigen ons aan alle historie en maken ons zelf opnieuw een voornemen.

IMG_20170628_114747De foto’s maakte ik met het tablet (en het blog ook). De mooiere houden we nog tegoed. IMG_20170628_141135

8 gedachten over “Bologna

  1. Pingback: The Beatles | Wonen in Caldese (Italië)

  2. Op aanraden van zoonlief waren wij daar een aantal jaren geleden. En ja, leuke ontspannen stad, veel te zien en je loopt er heerlijk droog (als het regent) maar wij hadden toen bloedhitte. 🙂 Ook Turijn is een leuke bestemming.

    • Ook gisteren was het er aanvankelijk erg warm, later kwam er verkoelend onweer, Els. Ik denk dat de stad in het najaar heel aangenaam zal zijn om te bezoeken. Ga ik beslist nog eens doen. Turijn ken ik (nog) niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.