En route

P1220026

De grasmaaiert moet zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt hebben. Messen slijpen en motor weer goed afstellen. Dat stond als eerste op onze route vandaag.

P1220027

Kunnen we aansluitend een pakket ophalen dat er tien dagen geleden al had kunnen zijn, ware het niet … Enfin, ook vandaag is die actie mislukt. Komt binnenkort een blogje over.

P1220030

Bij de kwekerij stonden wél, geheel volgens afspraak, drie vlinderstruiken voor ons klaar. Die gaan we planten op het voorterrein.

P1220033

Meteen maar even boodschappen in huis halen voor een paar dagen.  We waren nu toch in de buurt van de Eurospin.

P1220038

De rode wijn 2016 moet nog een gisting ondergaan en werd uit de koele cantinavan onze vrienden naar ons huis getransporteerd. Nu kan de wijnboer elke dag het proces controleren.

P1220042

De wijnboer wil een wormenhotel op ons terrein. Daarvoor zijn twee plastic bakken aangeschaft bij het Chinese warenhuis, dat we op de terugweg even aandeden.

P1220043

Komen we ineens een fonkelnieuwe supermarkt tegen met deze leuke naam. Even naar binnen. Chocolade paaseitjes kopen.

P1220044

Het tankstation ligt op de route terug naar huis. De band van het kruiwagenwiel was geplakt en lag voor ons klaar. En dan morgen maar weer eens heerlijk in de tuin spelen.

Advertenties

19 thoughts on “En route

  1. Dat soort dagen kunnen meteen in de categorie ‘een heleboel vliegen in één klap slaan’. Ben wel heel jaloers dat jij een eigen supermarktketen hebt, hoor. 🙂

  2. Goed fotomodel heb jij lopen. Onze dag zag er gisteren ongeveer ook zo uit, weliswaar geen dingen die met wijn te maken hadden op een paar leuke gevulde flessen kopen na maar de supermarkt, bouwmarkt en tuincentrum hebben we wel aangedaan. Nergens mijn naam tegengekomen.

  3. De naam van onze oudste is de ook de naam van een bedrijf hier in de buurt, en de naam van middelste is de afkorting voor een onderwijsvorm. De naam van jongste kom ik – behalve hier thuis – nergens op een gevel tegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.