Leeg en warm

P1220010

De stoelen staan al klaar voor een kooruitvoering aan het eind van de middag op het Piazza San Giovanni. We hoorden de repetitie terwijl we aan de pranzo zaten bij Alla Balestra. Benretornati wordt er tegen ons gezegd. Wat zoveel wil zeggen als welkom terug. Dat klinkt warm en hartelijk en zo voelt het ook. Maar ook daar was het vrij leeg. De toeristen mijden Umbrië, aldus uitbater Mario. Vanwege de aardbevingen van vorig jaar dus. Tja. Er zal misschien een jaar overheen moeten gaan waarin de herinneringen vervagen en de rust figuurlijk weerkeert. Wij hebben de kooruitvoering niet afgewacht maar zitten, met blote benen en een boek in onze warme tuin. Te genieten van de rust.

P1220002-001

Advertenties

4 thoughts on “Leeg en warm

    • Het restaurant waar we vanmiddag zaten, is normaal gesproken op zondagmiddag druk bezet. En ook in de stad zelf was het rustig. Misschien komen in het Paasweekend wat meer toeristen Inge. We hopen het voor de mensen die er afhankelijk van zijn.

    • Dit is wel een van de mooiste pleintjes, we hebben het een paar geleden zien opknappen Jeanne. Toen zijn er ook oude olijfbomen geplant. De onderste foto is in het restaurant, hè en niet onze eigen stek. Maar dat had je misschien wel begrepen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.