In het nu

DSC_0125

DSC_0133

We doen ons uiterste best om in een gestaag tempo de tuinwerkzaamheden aan te pakken en niet als een dolle tekeer gaan.  Want die neiging hebben we. Er is zoveel te doen.  Blad ruimen, gras maaien, wijnstokken opbinden, compost maken, onkruid weghalen, uitgebloeid spul wegknippen, plannen maken voor de moestuin.  Houden we daar de oude grenzen aan? Verplaatsen we het kruidentuintje? Hoe doen de aardbeien het?   We staan zingend tot onze enkels in het eikenblad. Wijzen elkaar op de eerste hagedissen.  Luisteren naar de vogels.  We zetten petten op tegen de felle zon en ontbijten buiten.  We blijven ons best doen om niet te hard van stapel te lopen. Aan het eind van de middag gaan we naar de bar met internet. Dat helpt tegen té hard werken.

 

17 gedachten over “In het nu

  1. Ja, ik herken dat, je raakt als het ware door het dolle heen als je zo lekker bezig bent. Maar af en toe wel even gaan zitten, he? En op tijd ophouden. *kijkt streng over halve bril*

  2. Lente in Italië, lente in Nederland (Limburg)! Ik wens jullie een goed tijd daarginds. Ga je nog naar Fabriano? (van 19-24 april, geloof ik.) Ik neem DIGITAAL deel aan de expositie/catalogus met de Belgische club (Aquarel Instituut België). De 25-ste vliegen wij voor een week naar Thessaloniki.

    • De expositie staat in mijn agenda Henny, dus als het uitkomt dan gaan we zeker. Wij krijgen nogal veel gasten dit jaar dus eens kijken hoe het loopt tegen die tijd. Een week onder de Grikse zon is ook niet verkeerd! Geniet ook vooral van het Limburgse voorjaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.