La, la,la.

p1210763

Of ze een keertje mocht komen logeren, had Juliet gevraagd. Nou en of hoor, dat mocht. We hebben samen onze kelderberging bezocht want daar was ze nog nooit geweest zei ze. ‘Hebben jullie fietsen?’ Tja, we komen nooit op de fiets naar Zwijndrecht dus ze kent ons alleen maar met een auto onder de kont. Fijn dat we ons ook eens groener kunnen presenteren. We maakten een korte wandeling naar het Pinkeltje Hotel en bekeken de kippen die achter het hotel wonen. ‘Die witte is de moeder, dat kan niet anders’, zei ze. Daarnaast vertedert ze me voortdurend door alles zingend te vertellen: ‘ik vind het leuk om hier te zijn, la, la. Ik vind het leuk hier te logeren, la, la.’ Ze wijst nog even naar het leukste hert in een vensterbank en we gaan naar huis waar we een zelf verzonnen variant op Rummikub spelen. La,la,la.

p1210767

p1210758

8 gedachten over “La, la,la.

  1. Ik dacht eerst dat je naar de film was geweest maar dit is veel leuker. Er gaat niets boven een bezoek van een kleinkind. En wij weten uit ervaring dat je dan van iedere minuut intens moet genieten want straks zien we ze weer even niet.

    • Inderdaad, die kelderberging Jeanne, dat was echt een leuke verrassing voor haar. Van die dingen waar je als volwassene niet bij stilstaat en voor kinderen een attractie vormen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.