Doorschuifboom

p1210587

Het kerstboompje dat vorig jaar bij ons in de kamer stond, verdween in januari in de voortuin van het huis van onze dochter en schoonzoon. Daar werd ie vorige week probleemloos uitgegraven en staat nu opnieuw versierde kerstboom te wezen in hun woonkamer. De kerstboom buiten, die je op de achtergrond ziet, kwam ook ooit als klein boompje bij ons vandaan. Nu te groot en te riskant om uit te graven maar met buitenverlichting erin heeft ook deze weer even zijn oude functie terug.  Het is behoorlijk bijzonder dat het lukt bij dit soort goedkope kweekmodellen. Maar we zijn er blij mee en milieuvriendelijk is het ook al.

Advertenties

11 thoughts on “Doorschuifboom

  1. Zo doen wij het ook, maar dan met een boompje in een pot. De vorige is drie jaar meegegaan. Dit jaar ging het niet meer, wij kochten dus nu een nieuwe en hopen dat die het ook weer drie jaar doet.

  2. Wij gingen met een ingepakte boom-zonder-kluit in de auto richting zuiden. Die boom staat nu mooi te wezen in de kamer totdat hij volgend jaar wordt afgedankt ……. Maar er staat ook een (klein) ex-kerstboompje al jaren buiten mooi te wezen in een grote pot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.