Vallend fruit

Ondertussen vallen de rijpe druiven hier uit de pergola. Afgezien van de kleverige zooi die dat geeft als je er per ongeluk in gaat staan, is dat ook nog eens zonde. Dus daar moest iets mee. Vorig week maakte ik al eens sap door de druiven in een pan een beetje smots te koken en daarna door een zeef met schone theedoek te drukken. Zag er fraai uit en smaakte puur en heerlijk. Maar kan dat niet simpeler? Gewoon in de blender en dan door een zeef? Ja hoor, dat gaat ook prima. Doordat de velletjes nu ook tot sap verworden, ziet het er wat troebeler uit maar smaakt even goed. Minder werk, minder afwas en vast nóg gezonder. Hou ik van.

3 gedachten over “Vallend fruit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.