Bloggers onder elkaar (2)

dsc_0039

Kortgeleden plaatste ik een lijstje van vijf blogs die ik graag lees. Omdat ik nog een vervolg beloofd heb, volgt hier deel twee. Wat zijn er eigenlijk veel mensen die leuk schrijven. Het is ook net of je elkaar kent omdat je stukje bij beetje meer te weten komt over elkaar . En er zijn er ook die een speciaal onderwerp kiezen. Zo mag ik graag foodblogs lezen en daar begin ik vandaag mee.

6. Reny, ze schrijft over gezonde voeding maar niet op een dwingende manier en plaatst er smakelijke foto’s en dito verhalen bij.

7. Els, is een meester in het genieten van details. Ooit verzond ze de rubriek ‘Stuur een foto’ daarin is – om haar moverende redenen –  helaas de klad gekomen. Geeft niet, ik blijf haar toch lezen.

8. Marja, Nederbelg noemt ze zichzelf . We hadden elkaar kunnen kennen want woonden geruime tijd in elkaars buurt, ontdekten we in de jaren dat we elkaar volgen. Elke zondag schrijft een een goede limerick en ze is de uitvinder van Zwijmelen op Zaterdag

9. Jeanne, zij maakt wandelingen om jaloers op te worden en in vakanties doet ze vaak huizenruil. Dat levert mooie verhalen op.

10. Saskia, de oprichtster van Ciao Tutti. Elke dag fantastische verhalen die, je raadt het al, altijd over Italië gaan.

4 gedachten over “Bloggers onder elkaar (2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.