Bloggers onder elkaar (1)

dsc_0045

Inge, (klik) publiceerde een lijstje met tien blogs die ze graag leest. Daar stond ik tussen, hoe leuk. Het idee kwam van haar ,  zo schrijft ze erbij. Zelf beveel ik ook blogs aan in de rechter kolom (of op de smartphone onderaan de berichten) die je zeker eens moet aanklikken. Maar met genoegen volgen hier nog vijf bloggers die ik graag lees en waarvan ik schrijvers niet persoonlijk ken. Wees niet teleurgesteld als je er niet bij staat. Het is een willekeurige keuze en misschien kom ik volgende week nog wel eens door met een lijstje van vijf.

1.Valhalla, een jonge vrouw die met haar gezin naar Noorwegen is verhuisd, daar zo eenvoudig mogelijk en minimalistisch leeft. Dat gaat haar heel goed af en ze schrijft erg humoristisch.

2. Sabine, die voor haar grote liefde naar Colombia emigreerde. Naast stukken over haar eigen leven en ervaringen schrijft ze zeer gedegen over haar nieuwe vaderland en de reizen die ze maakt en maakte.

3.  Henny, een vrouw met veel talenten. Niet alleen op muzikaal gebied maar ze schildert mooi en heeft een fraai en beeldend taalgebruik. Haar blogs gaan over haar dagelijks leven, dat nogal verschilt van het mijne omdat ik minder kunstzinnig ben.

4. Anja, haar vak is communicatie en dat schept een band. Haar onderwerpen zijn zeer gevarieerd, raak geschreven en stemmen vaak tot nadenken.

5. Wieneke,een vlot geschreven blog over van alles wat haar beroert. Ik ben het niet altijd met haar eens, maar dat maakt het alleen maar interessanter.

 

5 gedachten over “Bloggers onder elkaar (1)

  1. Hier ga ik je even voor bedanken, nu ik na drie dagen ‘retraite’ weer min of meer (met technische mankementen nog steeds) online ben. Hoe doe je dat, met die namen die je kunt aanblikken?!

    • Heb toevallig net jouw ‘nieuwe Hermitage’ gezien, wat en groot geluk! Fijn dat je weer aan het bloggen bent, Henny. Ik ga proberen uit te leggen hoe dat gaat met aanklikken en ik doe dat morgen even via de mail.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.