Dan maar lezen

P1200810

Het kost behoorlijk wat moeite om een ‘mannetje’ te vinden. Een persoon die het dak op wil, een nieuwe kop in de schotelantenne monteert en even helpt bij het afstellen in de juiste positie zodat we weer tv kunnen kijken. ‘Ik installeer uitsluitend voor een andere satelliet’. ‘ Wij doen alleen internet en telefoon’. ‘Bel me over een week nog maar eens, want ik heb het te druk’. Vanmorgen zou hij komen, de man die het zo druk heeft. Met een lange ladder. Maar hij kwam niet. En nu onweert en regent het. Zie bij dit relaas maar eens een toepasselijke foto te maken.  Ik vond in mijn archief nog een sneu kijkend vrouwspersoon met een spinnetje op haar rug. Ze staat al weken op de uitkijk.

15 gedachten over “Dan maar lezen

  1. Ook ik kijk weinig tv, zou het dus niet echt missen. Mijn man daarentegen …. Hij heeft laatst zelf de kop van de satellietontvanger vervangen en opnieuw gericht. ’t Is dat het nogal ver is van hier tot jullie 😉

    • Dit laat ik dan maar niet aan mijn man lezen want die dreigt ook telkens het zelf te willen doen. Ons dak is echter heel hoog, wij hebben niet zo’n lange ladder en eerlijk gezegd; hij is ook de jongste niet meer! We zijn al vijf weken bezig een mannetje zo gek te krijgen dus onze tv-nood is niet hevig. Maar uiteindelijk gaat het lukken hoor. Misschien zelfs wel morgenochtend?

  2. Ik kijk niet zo vaak televisie, maar ik kan me voorstellen als je een tijd daar woont dat het toch wel handig is om af en toe het nieuws te horen.

    • Zo is het precies Sjoerd. Zeker in de perioden van het vroege voorjaar of het najaar als de avonden koud zijn is het wel eens fijn naar de Nederlandse tv te kijken. De Italiaanse programma’s zijn echt niet om aan te zien over het algemeen.

    • Vaak zit die vrouw met een boek op de bank te genieten van de rust. Met de krant op het tablet komt het nieuws toch wel binnen. En uiteindelijk komt het in orde. Een beetje lijden kan geen kwaad Marthy. Dat maakt ons zo dankbaar, toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.