Water

DSC_0011

Wie in augustus een klusjesman nodig heeft, krijgt het moeilijk want heel Italië viert vakantie. Het was dus gisterochtend even schrikken toen de waterpomp niet meer werkte en we zonder water bleken te zitten. Aan het eind van de middag lukte het toch onze eigen elektriciën te bereiken. Hij zit momenteel op een grote klus en werkt gewoon door. ‘Ik kom wel even na werktijd’, zei Andrea. En dat is hier rond half acht. Hij was in staat de storing provisorisch op te lossen. Vandaag kochten we een nieuw elektronisch onderdeel dat mijn handige man er zelf in kan zetten. Andrea was onze held gisteren. Morgen hebben we een nieuwe klusuitdaging met mannen en ladders. Wordt vervolgd.

7 gedachten over “Water

    • Het is al weer in orde met het water, Wieneke. Mijn man heeft het nieuwe onderdeel er in kunnen zetten. Vandaag hebben we weer een geheel andere uitdaging. De eerste hobbel ligt altijd al in het feit of iemand ons sowieso kan vinden!

  1. Hoe meer ik lees over defecten in tweede huisjes, des te blijer ben ik dat we het onze verkocht hebben. Een huis is genoeg. Gelukkig dat het weer opgelost is. Water is moeilijk te missen.

    • Daar zou ik nog niet aan moeten denken, Dorien. Maar voor alles in iemands leven komt er een tijd dat je afscheid neemt van zaken die je als belastend ervaart. Ooit gaat dat voor ons ook komen. Nu lossen we dit soort problemen nog tamelijk moeiteloos op.

  2. Nu zijn we wel wat gewend en jullie ook hoogst waarschijnlijk maar het is toch altijd even schrikken als je zoiets aan het handje hebt in een huis in een ander land.

    • In de beginjaren kwam dit probleem veel vaker voor maar na het slaan van een nieuwe put, niet meer. We waren bijna vergeten hoe lastig het is om, onaangekondigd, zonder water te zitten Marthy. Niets is vanzelfsprekend en uiteindelijk komt alles goed. Dat is het motto hier en zo zal het zeker bij jullie ook gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.