Als je op onze berg ergens halverwege een afslag neemt, kan het zijn dat je bij l’Oca Blu uitkomt. Een paar jaar geleden is daar een Romeinse dame samen met haar dochter een Agriturismo begonnen. In een Agriturismo wordt altijd met streekproducten gewerkt en dat is bijvoorbeeld te zien aan ons voorgerecht van linzen en gerookte forel .
Om daarna de maaltijd alle eer aan te doen, heb ik mijn camera weggelegd en me geconcentreerd op onze tafelgenoten en het voortreffelijke eten. We kunnen opnieuw een smakelijk nieuw adres toevoegen aan het toch al zo overvloedige aanbod in Gubbio en omgeving.
Dat ziet er verantwoord lekker uit!
Glutenvrij, Inge.
Oh, dat lijkt me heerlijk. Al vind ik het een aparte combi. Maar mooi opgemaakt en het proberen waard denk ik 😉
t was inderdaad heerlijk Els en ik ga het zelf nog wel eens namaken. Met goede olijfolie en wat kruiderij krijg je alles wel lekker