Explosief

DSC_0007

Direct na de landing gisteren werd vanuit de cockpit gemeld dat Italië met 2-0 had gewonnen op het EK. Dat gaf me toch een gejuich! Om een uur of negen stapten we ons erf op en zagen dat regen én de hoge temperaturen voor een groenexplosie hadden gezorgd. Gelukkig heeft buurman Raoul regelmatig het gras gemaaid en de wijngaard verzorgd, dus dat ziet er tiptop uit. Het overige werk, en ik kan jullie verzekeren dat  het niet weinig is, gaan we de komende weken aanpakken. Opdelen in overzichtelijke plukken werkt altijd prima. We vinden het heerlijk om weer in het paradijs te zijn en dat geeft me toch een gejuich!

DSC_0013

14 gedachten over “Explosief

  1. Mooi Emie, je eigen lavendelveldje. En zon..Wat wil je nog meer. Schitterend!
    Wij mogen gelukkig nog een weekje van de zon genieten in Frankrijk.

  2. ik sta er niet an te kijken de natuur is daar toch anders dan in Nederland, alles eerder en als je er niet bij bent vergeet je dat weleens

  3. Ziet er goed uit. Werk in hapklare brokken verdelen is de beste manier. Overzicht is alles. Enne… af en toe wel gewoon met de voetjes omhoog in een luie stoel, he?

    • Het lijkt wel of je ons kent, Wieneke. We hebben erg de neiging telkens weer op te springen voor wéér wat onkruid dat er zo nodig uit moet. Maar half juli en de maand augustus zijn meestal te warm voor dat rusteloze gedoe. Komt goed dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.